Når nye produkter idag skal gøres til virkelighed, betyder det normalt en realisering af nye visioner, til glæde for forbrugerne, som får et bedre produkt i form af bedre design, funktion eller begge dele.

Møbelproducenterne er generelt blevet endnu mere visionære, designorienterede og meget mere indstillet på konstant at udvikle sig hurtigt i forhold til tidligere.

Det betyder ofte at design og innovations-afdelingerne er betydligt stærkere end tidligere, men at der er mindre plads og tid til klargøring til produktion, engineering og produktionsoptimering.

Dette løser flere og flere af de bedste producenter ved at outsource det som de ikke er bedst til, hvorimod de holder fast i deres kernekompetence: Design og innovation.

Det styrker imaget og det gør processen væsentlig mere effektiv, end hvis man skulle have eksperter “in-house” til det hele.

Hos Scancastor har vi igennem 25 år specialiseret os i de processer som ikke påvirker form, funktion og image på produkterne, så det bliver enkelt for producenterne at vælge de interne funktioner fra, som ikke giver hverken image, design eller profil.

Typisk leverer ScanCastor engineering, produktionsoptimering, logistikløsninger eller den komplette løsning “bag facaden”, alt afhængig af hvad vores forskellige kunder ønsker.