ScanCastors historie

Tilbage i 90’erne havde Anders Kornerup en velkørende plastfabrik, som bl.a. producerede dele til møbelindustrien. Men han så flere muligheder i at udvikle produkter og rammebetingelser til de største møbelproducenter. Det skulle være nemt for dem at skalere både op og ned, samtidig med at de fik hurtigere og billigere tilgængelighed på en række komponenter til deres møbler.

Det begyndte med hjul til kontorstole med det originale ScanCastor hjul, der blev patentanmeldt tilbage i 1960 erne til den kendte Kevi stol. Op gennem 90’erne og 00’erne blev sortimentet udvidet til også at omfatte stel i egne designs, gascylindere, mekanismer til justering af kontorstole

og støbning af plastskaller til selve stolen i høj kvalitet og små tolerancer.

ScanCastor blev i denne periode populær leverandør hos en lang række større møbelproducenter, fordi de får en kvalitetssikret vare til den rigtige pris, og med lokal Dansk hjælp til udvikling og logistikservice, så ansvaret er flyttet fra producenten selv til ScanCastor.

ScanCastor tilbyder også deres koncept og produkter til producenter udenfor Norden, da man allerede har hele setup’et til at håndtere væsentlig større volumener med etablering af den sidste produktionsenhed i Serbien.

ScanCastors mission

ScanCastor leverer løsninger til de producenter, der ser en fordel i at outsource dele af både udvikling, produktion og logistik, dels for at koncentrere sig om f.eks. design, udvikling og image. Dels for at blive mere effektive på både pris og tid.

ScanCastors vision

ScanCastor skal fortjene både tillid og ansvar hos vores kunder, så vi bliver den foretrukne udviklingspartner på lige fod med vores kunders egne ansatte. Mest fordi det giver vores kunder frihed til mere udvikling, mens ScanCastor tager sig af det skjulte baggrundsarbejde, så det bliver lettere for vores kunder at realisere den udvikling og de visioner som de normalt har.

ScanCastors værdier

  • Kvalitet
  • Ærlighed
  • Løsningsorienteret
  • Handling efter tanke
  • Ansvarlighed